COIFFURE AWARD to the NEXT LEVEL

06-09-2016

 

De organisatie van de Coiffure Award stelt zich ten doel het kappersvak en haar hoogstaand niveau objectief te promoten.

 

Bij iedere Coiffure Award wordt er een onpartijdige en vakkundig jury samengesteld, die bijgestaan wordt door een notaris om zo een eerlijke jurering te waarborgen. Het huidig reglement geeft kappers de ruimte om een eigen interpretatie te geven op haarmode en hiervoor wordt er wereldwijd inspiratie opgedaan. Hierbij mag iedere deelnemende kapper foto’s inzenden met kapsels van eigen hand, die soms ook geïnspireerd zijn op andere kapsels.

 

Om eventuele betwistingen in de toekomst te voorkomen en door het toenemend belang van de Coiffure Award heeft de organisatie besloten om het wedstrijdreglement voor 2017 aan te passen. Zo zal er een onafhankelijke commissie van beroep worden toegevoegd waarbij men binnen een bepaalde tijdslimiet een bezwaar kan aantekenen tegen een inzending. Het kopieren van een kapsel wordt niet toegestaan.

Met deze maatregelen hoopt de organisatie Coiffure Award in de toekomst voor alle deelnemers een level playing field te waarborgen.

 

Kijk voor alle regels en voorwaarden voor deelname aan de Coiffure Award 2017 in het reglement!

 

 

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2020/21

Partners