Nog 10 dagen!

09-05-2008

 

Gala uitreiking Coiffure Award 2008
Zondag 18 mei
Studio 21 te Hilversum
Presentatie: Daphne Bunskoek
Fashionshow: Daryl van Wouw

18.00 uur ontvangst

De Coiffure Award:
De meest prestigieuze haarmodefotowedstrijd voor creatieve kappers in Nederland, door kappers onderschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied. Zij creëren gezamenlijk de meest toonaangevende modebeelden. Meer dan vijftien jaar later is de Coiffure Award uitgegroeid tot hét topevent in de kappersbranche dat ook bij de consument grote bekendheid geniet.

Extra show:
In het openingsblok de haarmodeshow: Essential Looks The Spirit Collection lente/zomer 2008. Elk seizoen trekt een topteam van hairprofessionals, waaronder global editor ambassador Tyler Johnston naar de fashion weeks in Londen, Parijs, Milaan en New York en doet er inspiratie op voor een nieuwe trendcollectie. Kappers en consumenten vinden hierin een leidraad bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl voor het komende seizoen.

School's Out - Mix van keurig en punt, krachtige haarlook met een nonchalante snit, verborgen lengtes, ongelijke contouren en een bob of asymmetrische pony. Lief maar rebels!
East - Deze trend weerspiegelt de Aziatische invloeden in de modewereld.
Brigade - Voor stoere mannen, De sobere snitten en verfijnde coupes met ronde contouren, kort aan de zijkant en langer op de kruin zorgen voor variatie en expressie. Mannelijke glamour.
New Romance - Een ultravrouwelijke stijl met precies de juiste hoeveelheid elegantie en glamour. Warrig opgestoken krullen, stijle haren behouden hun natuurlijke volheid. De intense kleuren geven elke haarlok een stralende glans.

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023