Salonnet

Over Salonnet

SalonNet is onstaan in 2008 door een samenwerking tussen J.D. Software en Softwave Products. 

De 20 jaar ervaring opgedaan met Softsalon als DOS programma gecombineerd met de allerlaatste computertechnologieën heeft geresulteerd in een volledig nieuw software product genaamd SalonNet.
 
SalonNet voldoet aan alle actuele eisen van deze tijd. Het is niet alleen uitzonderlijk gebruiksvriendelijk maar ook betaalbaar. Het heeft een innovatieve uitstraling die de toegankelijkheid sterk bevorderd.
Bestaande gebruikers die zijn overgestapt van Softsalon naar SalonNet hebben bijzonder enthousiast gereageerd op deze nieuwe ontwikkeling. Een fris nieuw uiterlijk, meer gebruikersgemak en doen wat het moet doen.
 
Ook gebruikers van andere salon softwareprogramma's hebben de eenvoud en betaalbaarheid van dit programma ontdekt en zijn inmiddels overgestapt naar SalonNet.
 
SalonNet blijft verder ontwikkelen. Regelmatig wordt nieuwe functionaliteit toegevoegd of uitgebreid. Via internet kunt u altijd over de meest actuele versie van de software beschikken.
Als ontwikkelaars hebben wij nooit de pretentie gehad u te vertellen hoe u uw kapsalon zou moeten runnen en dat geldt nu nog steeds. SalonNet zorgt ervoor dat u makkelijk en snel kunt afrekenen, uw klanten en behandelingen invoeren, uw medewerkers beheren enz.enz.
 
SalonNet bouwt daarna voor u de statistieken, overzichten en vergelijkingen op. De beoodeling van deze informatie is geheel aan U.
Vraag informatie aan

 
Foto's uitreiking 2018