Style Today

www.styletoday.nl
Fashion, beauty & lifestyle today

Dé ultieme selectie op het gebied van fashion en beauty. Exclusief, stylish en up to date. Het is allemaal te vinden op Styletoday.nl, het online platform, omarmd door alle glossy magazines van Sanoma Uitgevers: Beau Monde, Cosmopolitan, Cosmopolitan Shopping, Grazia, Living, Marie Claire, Mind Magazine, Nouveau en Pink Ribbon.

Styletoday.nl houdt je dagelijks op de hoogte van de laatste trends op het gebied van fashion en beauty. Met onder andere showtime releases van de catwalkshows van de bekendste designers uit Parijs, Milaan, Londen, New York en Amsterdam. Binnen 24 uur online!

In de rubriek Hot Today vind je elke dag de meest trendy mode- en beautyitems. Styletoday.nl houdt je bovendien op de hoogte van de hipste gadgets en de nieuwste restaurants en clubs. Geef je op voor het testpanel en recenseer de nieuwste beautyproducten in de rubriek Beautylab!

Bezoek Styletoday.nl ook voor een exclusief kijkje achter de schermen bij de glossy magazines; lees de gouden tips van de redacteuren en ontdek de wereld die glossy heet.

Jouw mening vormt een belangrijk onderdeel op Styletoday. Je kunt precies aangeven waarin jij geïnteresseerd bent en alleen die informatie ontvang je in je mailbox. Ook kun je een icoon downloaden op je desktop (widget) die je dagelijks van gepersonaliseerd nieuws voorziet. Verder kun je op elk artikel reageren, artikelen raten, vragen stellen aan experts en kapsels en make-up uittesten in de zeer realistische beauty make-overtool.

www.styletoday.nl
What’s your style today…?

Foto's uitreiking 2017