ARJAN BEVERS VAN AVANTI KAPPERS UIT HELMOND OPNIEUW UITGEROEPEN TOT BESTE KAPPER VAN NEDERLAND

13-05-2019

 

De winnaar van de 28e Coiffure Award is zondagavond 12 mei bekend gemaakt tijdens hét kappersgala van het jaar. Arjan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond, werd uitgeroepen tot 'Hairdresser of the Year'. 95 genomineerden streden om de meest invloedrijke en vooraanstaande kappersprijs van Nederland; Bevers werd voor de tweede maal in zijn carrière als beste verkozen. Een gerenommeerde nationale en Internationale jury beloonde hem naast de hoofdprijs ook met de awards voor ‘Dameskapsels regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg’ en ‘Heren Zuid’.

 

Nederlandse kappers mogen zich tot de internationale top rekenen, aldus een vakkundige jury: “Poëtisch en kwetsbaar mooi haar. Een gelukkige mix van editorial draagbaarheid. Een knappe serie die zo in de Italiaanse Vogue kan. Alles klopt.”
 
Zichtbaar geëmotioneerd nam Arjan Bevers zijn awards in ontvangst: "Dit is een avond die ik niet snel ga vergeten". 

STERREN, SHOWS EN SPETTERENDE OPTREDENS
Tijdens het Coiffure Award gala werden er maar liefst 13 Coiffure Awards uitgereikt. De presentatie lag in handen van stijl icoon Eva Jinek. De gasten werden op de rode loper muzikaal ontvangen door acteur en DJ Geza Weisz.
 
Tijdens het viergangen diner van Oseven, presenteerde Schwarzkopf Professional haar Essential Looks collectie in een energieke presentatie. De tweede haarmodeshow gaf het podium aan Bianca van Zwieten, Hairdresser of the Year 2018. Met haar show ‘A Vanity Fairytale’ nam zij de gasten mee op een sprookjesachtige reis naar een ‘socialites party’, waarin een brede diversiteit in body shapes, gender en afkomst te zien was. De looks waren geïnspireerd door de klassieke hairstyles uit de ‘Victorian era’, maar werden gecombineerd met moderne, poppy kleuren en vormen van nu. De avond kreeg een verrassend intermezzo met Ali B en werd spetterend afgesloten door OG3NE.
 
Bij het gala waren meerdere bekende Nederlanders aanwezig om de bekendmaking van de befaamde kappersprijzen bij te wonen. Onder andere Victoria Koblenko, Kim Kötter, Jaap Reesema, Liz Snoijink, Mari van der Ven, Catherine Keyl, Saar Koningsberger, Jody Bernal, Laura Ponticorvo, Elize, Janice Bosmans, Marijke Helwegen, Mika van Leeuwen, Bastiaan van Schaik en Teun Föhn gaven acte de présence.

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023