Nog 4 dagen!

15-05-2008

 

UITREIKING COIFFURE AWARD 2008

Gala uitreiking Coiffure Award 2008
Zondag 18 mei
Studio 21 te Hilversum
Presentatie: Daphne Bunskoek
Fashionshow: Daryl van Wouw

18.00 uur ontvangst via de rode loper, bekende Nederlanders en de gasten!

Alle genodigden van de Coiffure Award Gala Avond zullen verwelkomd worden
met een glas Jillz.
Jillz is een sparkling cider blend, een mix van cider, gerstemout en zuiver
sprankelend water met een subtiele fruitsmaak: .
Het is verfrissend, licht alcoholisch drankje (5%) en bevat uitsluitend
natuurlijke ingredienten. Omdat het van de tap komt, is het makkelijk te
bestellen.
Je kunt Jillz het beste koud drinken, zo tussen de 3 en 5 graden, uit een
speciaal 18 cl glas. Ideaal voor het borrelmoment!

De Coiffure Award:
De meest prestigieuze haarmodefotowedstrijd voor creatieve kappers in Nederland, door kappers onderschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied. Zij creëren gezamenlijk de meest toonaangevende modebeelden. Meer dan vijftien jaar later is de Coiffure Award uitgegroeid tot hét topevent in de kappersbranche dat ook bij de consument grote bekendheid geniet.

Extra show:
In het openingsblok de haarmodeshow: Essential Looks The Spirit Collection lente/zomer 2008. Elk seizoen trekt een topteam van hairprofessionals, waaronder global editor ambassador Tyler Johnston naar de fashion weeks in Londen, Parijs, Milaan en New York en doet er inspiratie op voor een nieuwe trendcollectie. Kappers en consumenten vinden hierin een leidraad bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl voor het komende seizoen.

Extra: Vele bekende Nederlanders aanwezig! De Coiffure Award uitreiking is ieder jaar weer een spraakmakend event. Ook dit jaar zijn er vele BN-ers over de rode loper jun laatste creaties op mode en assecoiregebied laten zien. Om u een idee te geven van aanwezige BN-ers: Lieke van Lexmond, Myrna Goossen, Marijke Helwegen, Marielle Bastaansen, Henk Jan Smits, Chimene van Oosterhout, Mickey Hoogendijk, Bastiaan van Schaik, Mari van der Ven, Sonja Silva, Valerie Zwikker, Erny van Reymersdaal. U kunt ze ontmoeten, vastleggen en vragen stellen!

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2020/21

Partners